Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 2. Sınıf Öğrencilerinden Gönüllülük Çalışmaları: “Biz Kocaman Bir Aileyiz”

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 2. Sınıf Öğrencileri 2023-2024 Bahar Dönemi Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında “Biz Kocaman Bir Aileyiz” isimli Sosyal Sorumluluk Projesi ile bahar dönemi boyunca yaptıkları çalışmalar sonucunda 02.05.2024 tarihinde LÖSEV hakkında broşürler dağıtıp çeşitli yerlere afişler asmak suretiyle bilgilendirmeler yapılmıştır. Projeye katkı veren öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Projeye katkı veren öğrenciler: Serkan ÇAY, Sılanur ALPASLAN, Nehir EKİZ, Damla BAYSAL, Nesil KARA ŞİMŞEK, Nisa KILIÇKAYA, Yiğit YILMAZ, Raziye HARPUTLUOĞLU, Elif AKGÖLLÜ.