Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 2. Sınıf Öğrencilerinden Gönüllülük Çalışmaları: “Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler”

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 2. Sınıf Öğrencileri 2023-2024 Bahar Dönemi Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında “Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler” isimli Sosyal Sorumluluk Projesi ile 10.03.2024 tarihinde Hatay’ın Hassa ilçesine bağlı Deliçay Köyü Demrek Deliçay Köyü İlkokulu’nda KOZ-YAR işbirliği ile çocuk şenliği düzenleyerek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtmışlardır. Projeye katkı veren KOZ-YAR ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Projeye katkı verenler: KOZ-YAR, Rahime KALAY, Vildan ŞENGÜL, Duygu HOŞGÖR, Hülya DAL, Yusuf KAVAK, Murat ÖZDEMİR, Ramazan ÖZDEMİR, Mehmet KARA, Mert ÇUBUK.