Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 2. Sınıf Öğrencilerinden Gönüllülük Çalışmaları: “Mama ve Sevgiyle Umut Oluyoruz”

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 2. Sınıf Öğrencileri 2023-2024 Bahar Dönemi Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında “Mama ve Sevgiyle Umut Oluyoruz” isimli Sosyal Sorumluluk Projesi ile 14.05.2024 tarihinde Kozan Belediyesi Hayvan Barınağında günlük bakımları ile ilgili bilgiler alınarak barınak çalışanları ile birlikte mama ve su kapları temizlenip götürmüş oldukları mamalarla hayvanların beslenme ihtiyaçları karşılanmıştır.  Projeye katkı veren öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Projeye katkı verenler: Yusuf FİLİZ, Selcan SAKMAK, Fadime POLAT, Hüseyin TURMAZ, Muhammet IŞIK, Melike TOPÇU, Sıla ÖÇALDI.