Emekli Akademisyen Prof.Dr. Hikmet SAYGILI’dan Örnek Davranış

Kozanımızın ve Meslek Yüksekokulumuzun kıymetlilerinden, kendini ve birikimlerini memleketine adamış, kişiliği, beyefendiliği ve insanlığı ile de bizlere ve öğrencilerimize örnek gösterebileceğimiz gerçek bir Kozan sevdalısı olan emekli akademisyen Prof.Dr. Hikmet SAYGILI Hocamız, yaptığı ziyaretle yine örnek bir davranışa imza attı.

Değerli Hocamız, meslek yüksekokulumuza kitaplarını bağışlayarak gençlerimize ışık olma talebini iletti. Ç.Ü. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Nihat NACAR'da meslek yüksekokulumuza gelerek Hocamıza ziyaretinde eşlik etti ve bu süreçte yapılacaklarla ilgili görüşme gerçekleştirdiler.

Ziyaretinde Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof.Dr. Volkan YURDADOĞ, Kozan Kent Konseyi Üyesi Sayın Ahmet BİÇER, Ç.Ü. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Nihat NACAR, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Doç.Dr. F.Bihter ZAİMOĞLU ONAT ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. G.Yelda GÜNDÜZALP İLBEYLİ ile bir araya gelerek istişarelerde bulundular. Değerli hocamıza ve Daire Başkanımıza destekleri için teşekkür ederiz.