Eski Mezunlarımızdan Fatin AKTAŞ Öğrencilerimizle Bir Araya Gelerek Tecrübelerini Paylaştı

Meslek Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Hayat ve Sağlık Sigortaları dersi kapsamında 11.05.2022 Çarşamba günü okulumuzun mezunlarından Fatin AKTAŞ’ı ağırladık. Kendine ait bir sigorta şirketi bulunan Fatin AKTAŞ, öğrencilerimize hem bireysel emeklilik sistemi konusunda bilgi verdi, hem de mezun olduktan sonra sigortacılık alanında yapılabilecek işleri anlattı. Sonrasında öğrencilerimizden gelen soruları yanıtlayan Fatin AKTAŞ, yüksekokulumuzun eski bir öğrencisi olarak şu an burada bulunmaktan memnuniyetlerini dile getirdi. İlgi ve katılımlarından dolayı öğrencilerimize ve Fatin AKTAŞ’a teşekkür ederiz.