Muhasebe ve Vergi Uygulamaları 690

Program Vizyonu;

Muhasebe; finansal nitelikteki bilgileri kayıtlama, sınıflama, özetleme, analiz, ve yorumlama yoluyla işletme ile ilgili kişilerin karar vermelerinde iletişimi sağlamaktadır. Muhasebe işlerinin daha doğru, daha hızlı, daha düzenli, daha az personelle yapılması amacıyla çağımızın vazgeçilmez aracı olan bilgisayarları bu doğrultuda kullanabilen öğrenciler mezun edilmektedir.Programın amacı; hizmet sektörünün gereksinim duyduğu muhasebe konusunda yetişmiş ara elemanları yetiştirmek, öğrencilerimizin girişimcilik ruhunu geliştirerek kendi işyerlerini kuracak bilgi ve beceriyle donatmak, çağdaş eğitim öğretimin yapıldığı, ulusal ve uluslar arası programların yürütüleceği bir altyapıyı oluşturmaktır.

İş Olanakları;

Bu yoğun öğretim dönemini başarı ile tamamlayan öğrenciler muhasebe büroları, mali müşavirlikler, kamu ve özel kurumlarının muhasebe finans bölümlerinde istihdam olanağı bulmaktadırlar.