Yüksekokulumuz Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünün Paydaş Toplantısı Yapıldı

Kozan Meslek Yüksekokulu Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünün eğitim amaçlarının ve program çıktılarının geliştirilmesine, yüksekokulumuzun Stratejik Planının belirlenmesine ve Kalite Güvence Çalışmalarının gerçekleştirilmesine ilişkin fikir alışverişlerinde bulunmak, sürdürülebilir işbirliği sağlamak ve tecrübe paylaşımında bulunmak üzere 18.04.2024 tarihinde iç ve dış paydaşlarımızla Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezinde bir toplantı gerçekleştirdik.
Dış paydaş katılımcılarımız Adana SGK İl Müdürlüğünden Bilal CANBOLAT’a, Aktaş Sigorta Sahibi Fatin AKTAŞ’a, iç paydaş katılımcılarımız Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Volkan YURDADOĞ’a, Bölüm Başkanımız Öğr.Gör.Dr. Ayşe BOZKURT’a, Öğr.Gör.Dr. Merve EKİCİ’ye, bölümümüzde okuyan öğrencilerimiz Talha Mahmut BOZDEMİR’e, Sıla KARA’ya, Merve ALVAR’a katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.