Çukurova Araştırma ve İş Birliği Çalıştayı'na Katıldık

Kozan Meslek Yüksekokulu olarak, Çukurova Üniversitesi tarafından 18 Temmuz 2024 tarihinde Çukurova Teknokent'te düzenlenen Çukurova Araştırma ve İş Birliği Çalıştayı'na katıldık.

Bu çalıştay, Çukurova Bölgesi'ndeki araştırma ekosisteminin etkinliğini artırmayı, kurumlar ve araştırma altyapıları arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi hedeflemektedir. Çalıştayda, nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesi, ortak altyapıların kullanımı, yüksek katma değerli akademik çıktılar elde edilmesi ve katılımcı kurumların birbirlerini ve araştırma potansiyellerini tanımaları gibi önemli konular ele alınmıştır.

Kozan MYO olarak, sanayi ve üniversite iş birliğinde karbon ayak izinin iyileştirilmesi yönünde atılan bu adımlarda yer almaktan gurur duyuyoruz.