Tecrübeden Geleceğe Söyleşiler

Kozan Meslek Yüksekokulu “Tecrübeden Geleceğe Söyleşiler” etkinliğinin birincisi 24.03.2022 Perşembe günü saat 13:30’da yüksekokulumuz konferans salonunda Kozan Kaymakamı Sayın Şafak GÜRÇAM’ın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Bu etkinlik ile öğrencilerimizin gelecekle ilgili kariyer yolculuklarına daha bilinçli bir şekilde yürümelerine yardımcı olmak amaçlanmıştır. İnteraktif geçen söyleşide Kaymakamımız Sayın Şafak GÜRÇAM edindiği tecrübeleri öğrencilerimizle paylaşmanın yanı sıra istek ve sorunları ile ilgili öğrencilerimizi de dinleyerek yetkililerle yaptığı canlı bağlantılar sırasında müjdeli haberlerle de sevindirmiştir.

Kozan Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarına, yerleşkemiz öğrencilerine ve ayrıca Kozan Kaymakamı Sayın Şafak GÜRÇAM’a katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.