Kozan Meslek Yüksekokulu Birim Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Meslek Yüksekokulumuz kamu ve özel sektör ile olan iletişiminin ve işbirliğinin güçlendirilmesine ilişkin fikir alışverişinde bulunmak üzere, Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Volkan YURDADOĞ başkanlığında 30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 13.30'da Çukurova Üniversitesi Kozan Yerleşkesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Birim Danışma Kurulu toplantısına katılan değerli Birim Danışma Kurulu üyelerimiz Kozan Kaymakamı Bahattin Alp ARSLANKÖYLÜ, Kozan Belediye Başkanı Kazım ÖZGAN’a vekaleten Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Adem SAYGICAK, Kozan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. G. Yelda GÜNDÜZALP İLBEYLİ, Kozan Meslek Yüksekokul Sekreteri Kasım DAĞLI,  Kozan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kürşat GÜLTEKİN, Adana Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Şerif KÖŞELİ, Kozan İlçe Tarım Müdürü Ömer ERDOĞAN, Kozan Organize Sanayi Müdürü Fatih AYDIN, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi KELEŞ, Anavarza Bal Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman SEZEN, Yusuf Baysal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı (Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölümü Mezunu) Hilmi BAYSAL, Sucak Tarım İşletmeleri Sahibi ( Meslek Yüksekokulumuz Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Mezunu) Ahmet SUCAK ve Kozan MYO Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2022698012 no.lu öğrencisi Okan ÇETİNKAYA’ya katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.