Farkındalık Etkinliği-7: Kozan Meslek Yüksekokulu- Kozan Orman İşletmesi Müdürlüğü İşbirliği ile Fidan Dikme Etkinliği

Kozan Meslek Yüksekokulu- Kozan Orman İşletmesi Müdürlüğü İşbirliği ile 30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 13.30'da Çukurova Üniversitesi Kozan Yerleşkesindeki Fidan Dikme Etkinliğine katılan değerli Birim Danışma Kurulu üyelerimiz Kozan Kaymakamı Bahattin Alp ARSLANKÖYLÜ, Kozan Belediye Başkanı Kazım ÖZGAN’a vekaleten katılan Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Adem SAYGICAK, Kozan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kürşat GÜLTEKİN, Adana Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Şerif KÖŞELİ, Kozan İlçe Tarım Müdürü Ömer ERDOĞAN, Kozan Organize Sanayi Müdürü Fatih AYDIN, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi KELEŞ, Anavarza Bal Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman SEZEN, Yusuf Baysal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı (Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölümü Mezunu) Hilmi BAYSAL, Sucak Tarım İşletmeleri Sahibi ( Meslek Yüksekokulumuz Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Mezunu) Ahmet SUCAK ve birlikte olmaktan mutluluk duyduğumuz Çukurova Üniversitesi Kozan İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Fatma DEMİRCİ OREL başta olmak üzere Kozan İşletme Fakültesi ve Kozan Meslek Yüksekokulu akademik-idari personeller ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı, ayrıca bu anlamlı etkinliğin gerçekleştirilmesinde işbirliğiyle desteklerini esirgemeyen Kozan Orman İşletme Müdürü Şensu KÜÇÜKATEŞ ve Kozan Orman İşletme Müdürlüğü personellerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.