Özel Kozan Yeni Sis Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Ziyaret

Özel Kozan Yeni Sis Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Can ve değerli öğretmenleriyle birlikte öğrenciler, eğitim hayatlarını şekillendirmeye yönelik önemli bir adım atarak 17.09.2024 tarihinde Kozan Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, üniversitenin sunduğu olanaklar ve gelecekteki kariyer fırsatları hakkında bilgi sahibi oldular.

Bu anlamlı ziyarette öğrencilere, Müdür Yardımcımız  Öğr.Gör. Yelda GÜNDÜZALP İLBEYLİ eşlik etti. Hocamız öğrencilere motivasyon konuşması yaparak üniversite hayatı, meslek seçimi ve gelecekteki başarı yolları hakkında değerli bilgiler aktardı. Ayrıca, öğrencilerin hedeflerine ulaşmalarında nasıl daha planlı ve kararlı olmaları gerektiğine dair önemli tavsiyelerde bulundu.

Öğrenciler, Öğr.Gör. Yelda GÜNDÜZALP İLBEYLİ'nin rehberliğinde üniversite yaşamı ve meslek yüksekokullarının sunduğu fırsatlarla ilgili sorular sorarak merak ettikleri konuları öğrenme fırsatı buldular. Bu ziyaret, gençlerin üniversite hayatına dair farkındalıklarını artırırken aynı zamanda geleceklerine dair bir vizyon oluşturmalarına da katkı sağladığını umuyoruz.