İdari Personelimiz İçin EBYS Kullanımı ve Arşiv Hizmetleri Eğitimi Konulu Hizmet İçi Eğitim Verilmiştir

17 Mayıs 2024 tarihli 32549 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 2024/7 sayılı ve “Tasarruf Tedbirleri” konulu Genelge gereği fiziki arşiv tutulmayacağı ve kurum arşivlerinin Elektronik Bilgi Yönetim Sistemlerine taşınacağı belirtildiğinden;  Meslek Yüksekokulumuz Yüksekokul Sekreteri tarafından 09.07.2024 Salı günü saat 10.30’da Kozan MYO Konferans Salonunda Elektronik Belge Yönetim Sistemini kullanan idari personellere yönelik “EBYS ve Arşiv Hizmetleri Eğitimi” konulu hizmet için eğitim düzenlenmiştir. Eğitim kapsamında E-Belge Yönetim Sisteminde arşivlemenin nedeni, önemi ve nasıl yapılacağı hakkında bilgi verilmiştir.