Etkinlikler

...

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz Yapıldı

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz 2 Temmuz 2024 Salı günü saat 10:00’da Yüksekokulumuz Konferans Salonunda yapıldı.

Kozan Meslek Yüksekokulumuzun mezuniyet töreninde, öğrencilerimizin başarılarını kutlamanın gururunu yaşadık! Rektörümüz Prof.Dr. Meryem TUNCEL’in mezun öğrencilerimiz için hazırlanan video mesajını misafirlerimize izlettik. Törenimizde yapılan konuşmalarla hem öğrencilerimizin hem de emeği geçen herkesin katkıları vurgulandı. Ayrıca Kozan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile işbirliği çerçevesinde yapılan sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerinde desteklerini esirgemeyen Kozan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Kürşat GÜLTEKİN ve GSB Kozan Gençlik Merkezi hocalarına teşekkür belgeleri verildi. Öğrencilerimizin diplomalarını aldığı anlar, emeklerinin karşılığını görmenin en güzel göstergesiydi.  Bu anlamlı günde mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, onların geleceklerinde büyük başarılara imza atacaklarına inanıyor ve her biriyle gurur duyduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz.

Yeni mezunlarımızın her biri, hayallerini gerçekleştirmek için birer adım daha attığı bu günde onların kariyerlerinde ve hayatlarında parlak bir geleceğe sahip olacaklarından eminiz.  Tüm mezunlarımızı tebrik eder, gelecekteki yaşamlarında başarılar dileriz.

Mezuniyet Kep Atma videosunu izlemek için tıklayınız.