Kozan MYO ile Kozan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü İşbirliğiyle Taekwondo Gösterisi Etkinliği Yapıldı

Kozan MYO ile Kozan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle Taekwondo Gösterisi Etkinliği 7 Mayıs 2024 Salı günü saat 11.00’de Yüksekokulumuz bahçesinde gerçekleştirildi. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin fiziksel aktiviteye teşvik edilmesine ve farklı spor dallarını keşfetmelerine olanak tanır. Ayrıca, taekwondo gibi dövüş sanatları öğrencilere disiplin, özgüven ve saygı gibi önemli değerleri de öğretebilir. Taekwondoya ait birkaç figür öğrencilerle birlikte yapıldı.

Kozan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Kozan MYO ve Kozan İşletme Fakültesi personelleri ve Kozan Yerleşkesindeki tüm öğrencilerimize katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.