Kumaş Patchwork Tablo Yapımı Etkinliği ve Eğitimi Yapıldı

Kozan MYO ile Kozan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle Kumaş Patchwork Tablo Yapımı Etkinliği ve Eğitimi 29 Nisan 2024 Pazartesi günü 11.00-14.00 saatleri arası Yüksekokulumuz Fuaye Alanında gerçekleştirilmiştir.

Kumaş patchwork tablo yapımı etkinlikleri, katılımcıların yaratıcılıklarını geliştirmelerine ve yeni bir hobi edinmelerine olanak tanır. Ayrıca, bu tür etkinlikler sosyal etkileşimi teşvik eder ve katılımcıların birlikte keyifli vakit geçirmelerini sağlar. Bu nedenle etkinliğimizde Kumaş Patchwork Tablo Yapımı isteyenlerle birlikte yapıldı.

Kozan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Kozan MYO ve Kozan İşletme Fakültesi personelleri ve Kozan Yerleşkesindeki tüm öğrencilerimize katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.