Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kozan İlçe Başkanlığı'nın Katkılarıyla Kozan Meslek Yüksekokulu İftar Yemeği

Ramazan Ayının maneviyatını birlikte paylaştığımız 27 Mart 2024 Çarşamba günü Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kozan İlçe Başkanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokulu iftar yemeğine katılımlarıyla mutluluk veren Kozan Meslek Yüksekokulu ve Kozan İşletme Fakültesi değerli öğrencilerimiz, akademik ve idari personellerimiz, aileleri, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa KANDEMİR, Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris ÇEVİKALP, Tügva İlçe Temsilcisi Özgür ÇOBAN, Türk Eğitim Sen ve Türkav Kozan İlçe Temsilcileri ile değerli STK temsilcilerimiz, MHP İl Başkanı Yusuf KANLI, MHP MYK Üyesi Mustafa İZGİOĞLU, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem TUTSOY, İl Başkan Yardımcıları, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozan Belediye Başkan Adayı Mustafa ATLI, MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif KÖŞELİ, Ak Parti İlçe Başkanı Polat KAYA, Ak Parti Kozan Gençlik Kolları Başkanı Enes Bekir Erkek, Ülkü Ocakları Kozan İlçe Başkanı Murat MERCAN ile Kozanlı hemşehrilerimize, değerli misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kozan İlçe Başkanı Murat MERCAN’a iftar yemeğini gerçekleştirdikleri, değerli katılımcılarımıza öğrencilerimizle birlikte oldukları aynı sofrayı paylaştıkları için teşekkür ederiz.