Kozan MYO’da İftar Yemeği Verildi

Ramazan Ayının maneviyatını birlikte paylaştığımız 20 Mart 2024 Çarşamba günü Kozan Belediye Başkanı Sayın Kazım ÖZGAN'ın katkılarıyla düzenlenen Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokulu iftar yemeğine katılımlarıyla mutluluk veren Ç.Ü. Kozan MYO ve Kozan İşletme Fakültesi öğrencileri, akademik, idari personellerimiz, aileleri, İYİ Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel SIRKINTI ile Kozanlı hemşehrilerimize, değerli misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize yönelik her şeyin iyi olması için uğraş veren İyi Parti Kozan Belediye Başkan Adayı ve mevcut Kozan Belediye Başkanı Kazım ÖZGAN ve belediye çalışanlarımıza da iftar yemeğini gerçekleştirdikleri ve öğrencilerimizle birlikte oldukları aynı sofrayı paylaştıkları için teşekkür ederiz.