Farkındalık Etkinliklerimizin 11.sinde “Sosyal Sorumluluk ve Yardımlaşma” Konulu Seminer Yapıldı

Kozan MYO ve KOZ-YAR işbirliğiyle 28 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 10.30’da yüksekokulumuz konferans salonunda Farkındalık Etkinliklerinin 11.si olarak “Sosyal Sorumluluk ve Yardımlaşma” konulu seminer yapıldı. Bu seminer Kozan Arama Kurtarma ve İnsani Yardım Derneği Başkanı Sayın Musa AKÇALI ve üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Konuşmacılarımız KOZ-YAR Dernek Başkanı Sayın Musa AKÇALI ve KOZ-YAR Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Zafer ÇAĞLAR konuyla ilgili deneyimlerini ve görüşlerini paylaştılar. Kozan Arama Kurtarma ve İnsani Yardım Derneği üyeleri ve katılımcı öğrenciler arasında birlikte çalışma ve dayanışma ortamı oluşturarak sosyal sorumluluk düzeyi daha yüksek bir birey olmaları amaçlanmıştır. Sosyal sorumluluk bilinciyle donanmış bir toplumun, daha güçlü, daha birleşik ve daha fazla duygudaşlık oluşturmanın farkındalık düzeyi yüksek olacağına inanıyoruz.

Katılımcılar olarak, sosyal sorumluluğun ve dayanışmanın toplumumuz için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha fark ettik. Birlikte çalışma ve dayanışma ruhunu güçlendirdik. Seminerin önemli kazanımlarını bilgi ve farkındalık artışı sağlama, dayanışma ortamı oluşturma, güçlü, birlikte ve duygudaş toplum yaratma, topluma duyarlılık ve dayanışma ruhunu geliştirme olarak sıralayabiliriz.

Seminerin sonunda Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Volkan YURDADOĞ Sayın Musa AKÇALI nezdinde KOZ-YAR Derneğine teşekkür belgesini takdim etti.

Kozan Arama Kurtarma ve İnsani Yardım Derneği (KOZ-YAR) Başkanı Sayın Musa AKÇALI’ya, KOZ-YAR Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Zafer ÇAĞLAR’a, Sayın Erkan ALSANCAK’a, Sayın Murat AKDOĞAN’a, Sayın İsmail Bünyamin AKBULUT’a, KOZ-YAR Fedakârlar Grubu Üyeleri Kozan İlçe Emniyet Müdürü Sayın Fatih ALPTEKİN’e, Kozan TÜGVA Başkanı Sayın Özgür ÇOBAN’a ve Çukurova Üniversitesi Kozan Yerleşkesindeki tüm personel ile öğrencilerimize katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.