Farkındalık Etkinlikleri 10: “Türk Kızılay İşbirliği İle Kan Bağışı Etkinliği”

Kozan Meslek Yüksekokulu Farkındalık Etkinliklerinin 10.’sunda Türk Kızılay işbirliği ile düzenlenen “Kan Bağışı Etkinliği” ‘’Sana İhtiyacımız Var’’ sloganıyla 20 Aralık 2023 Çarşamba Günü 10.00- 16.00 saatleri arasında Çukurova Üniversitesi Kozan Yerleşkesinde yapıldı.

Bugün, sağlık ve dayanışma adına bir araya geldik ve Kan Bağışı Etkinliği düzenledik. Öğrencilerimizle birlikte, toplumumuza fayda sağlamak ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak için bir adım daha attık. Bu etkinlik, öğrencilerimizin topluma duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak adına düzenlenmiştir. Empati, dayanışma ve yardımlaşma değerlerimizi pekiştirmek amacıyla yapılan bu etkinlikte, öğrencilerimizin duyarlılığı ve katılımı gerçekten gurur vericiydi.

Etkinliğimize katılan ve kan bağışında bulunan personel ve öğrencilerimiz ile bize bu imkânı sağlayan Türk Kızılay’ına teşekkür ediyoruz.