LÖSEV Fayda Projesine Öğrencilerimiz Destek Oluyor

LÖSEV Fayda Projesi kapsamında daha önce gerçekleştirmiş olduğumuz seminer doğrultusunda yüksekokulumuzda öğrencilerimizde gönüllü LÖSEV üyesi olarak çalışmalara katkıda bulundular.

Okulumuzun Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 1.sınıf öğrencilerinden gönüllü LÖSEV Temsilcisi olan Görkem Cingöz önderliğinde yine aynı program öğrencileriyle bir araya gelerek gıda paketlerinden oluşan yardım kolisi hazırladılar. Bu koliler ilgili LÖSEV temsilcileri tarafından teslim alındı ve bundan sonraki yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Çocuklarımızın sevgi iyilik umut dolu mücadelelerinde, onlar için hayaller kuruyor ve o hayalleri gerçekleştirmeye hep birlikte devam ediyoruz. Bizler de ‘’Hayatta hiçbir şey, bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli olamaz’’ diyerek çalışmalarımızla LÖSEV’ e destek olmaya devam edeceğiz. Çünkü mutluluk paylaştıkça çoğalır.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 1.sınıf öğrencilerine gösterdikleri duyarlılık ve verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz.