Azami Öğretim Süresini Tamamlayan Öğrenciler Hakkında

Çukurova Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğinin 5. maddesi 6. fıkrası gereği dört (4) yarıyıl ek süre verilmiştir. Verilen ek süre sonunda başarısız ders sayısını 2’nin altına indirilememesi durumunda öğrencinin kaydı silinir.

4 Yarıyıl Ek Süre Verilen Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.

Çukurova Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğinin 5. maddesi 6. fıkrası ve 05.07.2023 tarihli Yükseköğretim Kurulu Yürütme kurulu toplantısı kararı gereği 2 ek sınav hakkı verilmiştir.

1.  Ek sınavlar neticesinde 5 dersten fazla başarısız dersi kalan öğrencilerin kayıtları silinir.
  2. Ek sınavlar neticesinde 6 dersten az başarısız dersi kalan öğrencilere üç (3) yarıyıl ek süre verilir.
  3.      Verilen üç (3) yarıyıl ek süre sonunda başarısız ders sayısını 2’nin altına indirilmediği takdirde Çukurova Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğinin 5. maddesi 6. fıkrası gereği öğrencilerin kayıtları silinir.

2 Ek Sınav Hakkı Verilen Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.