Etkinlikler

...

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz bu yıl Kozan İşletme Fakültesi ile beraber düzenlenmiş olup 29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 18.00'da yapıldı.

Törene Kozan Kaymakamımız Sayın Şafak GÜRÇAM, Rektör Yardımcımız Sayın Prof.Dr. İlter ÜNLÜKAPLAN, Kozan İşletme Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Fatma DEMİRCİ OREL, Kozan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç.Dr. Volkan YURDADOĞ ve değerli protokol üyeleri, öğrencilerimiz ve aileleri katıldılar. 

Kozan Kaymakamımız, Rektör Yardımcımız, Kozan İşletme Fakültesi Dekanımız ve müdürümüz birer konuşma yaptıktan sonra dereceye giren öğrencilerimize protokol üyeleri diploma, plaket ve hediyelerini verdiler. Mezun olan diğer öğrencilerimiz hocalarımızdan diploma ve başarı belgelerini aldılar. 

Mezuniyet Törenimize destek olan Ilgaz Mühendislik yetkililerine plaketlerini Prof.Dr. Fatma DEMİRCİ OREL ve Doç.Dr. Volkan YURDADOĞ beraber vermiştir.

Diplomalarını alarak mezun olan öğrencilerimiz keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini yaşamışlardır. Biz de mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

 

Videolar: 1-2021-2022 Mezuniyet Töreninde Müdürümüz Doç.Dr. Volkan YURDADOĞ'un konuşmasından bir kesit: 

                     Açılış Konuşması

                 2-Öğrencilerimizin Mezuniyet Sevinci : Kep Atma