Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetim Programı 2. sınıf öğrencileri Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında oluşturdukları “Özel Eğitim Merkezleri ve Kreşleri Ziyaret Ederek Çeşitli Aktiviteler ve Zeka Oyunları ile Destekleyici Bilgiler Paylaşarak Çocukları Eğitmek ve Eğlendirmek” isimli sosyal sorumluluk projesi ile Özel Eğitim Merkezleri ve Kreşlerinde bulunan 4-6 yaş grubu çocukların farklı bir gün geçirmeleri için ebeveynlerle iletişimde bulunularak ne tür bir etkinlik yapabileceklerini öğrenerek, Özel Eğitim Merkezindeki çocuklara etkinlikler yaparak eğlenceli bir gün geçirmelerini sağlamışlar ve bu proje kapsamında sağladıkları katkı onları da mutlu etmiştir.