Cinsel Taciz ve Cinsel Saldırıya Karşı Destek Birimi (CTS) Tanıtım Toplantısı Yapıldı

04.01.2022 tarih ve 01/05 sayılı Senato kararıyla Üniversitemizde kurulan "Cinsel Taciz ve Cinsel Saldırıya karşı Destek Birimi (CTS)" tanıtımı hakkında Kozan Meslek Yüksekokulu ve Kozan İşletme Fakültesi akademik personel, idari personel ve öğrencilerine yönelik 8 Nisan 2022 Cuma günü saat 10.30'da Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi toplantı düzenlenmiştir.

Moderatörlüğünü Ç.Ü. Kadaum Temsilcisi-CTS Birim Kurulu Üyesi Doç.Dr. Bihter ZAİMOĞLU ONAT'ın yaptığı ve konuşmacı olarak Ç.Ü. Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü-CTS Birim Koordinatörü Prof.Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN'ın yer aldığı bu toplantıda, akademik personel, idari personel ve öğrencilerin birime nasıl ulaşacakları, ne gibi hizmetler/destekler alabilecekleri, destek biriminde bulunan uzmanların kimler olduğu vb konularda bilgilendirme yapılmıştır.

Akademik , idari personel ve öğrencilerimiz ile  Ç.Ü. Kadaum Temsilcisi-CTS Birim Kurulu Üyesi Doç.Dr. Bihter ZAİMOĞLU ONAT ve Ç.Ü. Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü-CTS Birim Koordinatörü Prof.Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN'a katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.