Kozan Meslek Yüksekokulu Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri-2 Kozan Kent Konseyi işbirliği ile Eğitimci-Ressam İsmet ÇABUK ve öğrencilerimizle birlikte karakalem çalışması etkinliği kapsamında gerçekleştirildi.

Çukurova Üniversitesi Kozan Yerleşkesi Kozan Meslek Yüksekokulu öğrenci giriş fuaye alanında 29.12.2021 Çarşamba günü saat 12.00’de  Eğitimci-Ressam İsmet ÇABUK ile öğrencilerimiz bu etkinlikte bir araya geldiler. Değerli hocamız karakalem çalışması, alçı rölyef gibi konularda bilgi verirken bir yandan yaptığı karakalem çalışması ilgiyle izlendi. Kozan Kent Konseyi işbirliğiyle gerçekleşen bu etkinliği, yerleşke öğrencilerimizin katılımıyla "Sokakta Sanat" olarak Kozan'ın tarihi dokusu ve sokaklarında devam ettirme yönünde karara varıldı. Kozan Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve yerleşkemiz öğrencilerine katılımlarından, ayrıca Kozan Kent Konseyi Başkanı Derya ÇAKICILI TÜFEKLİ’ye ve Eğitimci-Ressam İsmet ÇABUK’a katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.