Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Neslihan BOYAN ile Kalite Koordinatörü ve Eğitim Koordinatöründen Birim Ziyareti

Prof.Dr. Neslihan BOYAN başkanlığında Üniversitemiz Kalite Koordinatörü ve Karaisalı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN ve Eğitim Koordinatörü Prof.Dr. Ahmet DOĞANAY Kozan Meslek Yüksekokulu ve Kozan İşletme Fakültesi’ne 20 Mart 2024 Çarşamba günü birim ziyaretlerinde bulunmuşlardır. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof.Dr. Volkan YURDADOĞ, Kozan İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Fatma DEMİRCİ OREL ile birlikte Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcılarımızın, İşletme Fakültesi Dekan Yardımcılarının, ilgili birimlerin Birim Kalite Koordinasyon Kurulu Üyelerinin ve Birim Eğitim Koordinasyon Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Üniversitemizin tam akreditasyon süreci ile ilgili bilgiler aktarılmış ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Ayrıca Meslek Yüksekokulu programlarının belirlenmiş standartlara, kalite kriterlerine ve performans ölçütlerine uygunluğunun değerlendirilmesini sağlamak için 2023 yılında Yüksek Öğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından 83 Meslek Yüksekokulu programında akreditasyon yetkisi almış Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MEDEK) ile Yetkilendirilmiş Programlar olarak Meslek Yüksekokulumuzun Bankacılık ve Sigortacılık Programı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı ve Bilgisayar Programcılığı programlarının 2025 yılında akreditasyon süreci ile ilgili bilgilendirme ve görüş alışverişinde bulunulmuştur.