Üniversitemiz Yönetiminden Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hayri Levent YILMAZ, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İlter ÜNLÜKAPLAN, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı-Rektör Danışmanı Prof.Dr. Faruk KARADAĞ, Üniversitemiz Genel Sekreteri Dr. Mehmet CİNGÖZ ve Rektörlük Özel Kalem Müdürü İbrahim ÖZCANLI 08.03.2024 Cuma günü müdürümüz Prof.Dr. Volkan YURDADOĞ'a Profesörlük kadrosuna atandığı için hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kozan Meslek Yüksekokulu ve yerleşkemizi gezilerinde mevcut durum ve yapılabilecekler hakkında bilgi verilmiş olup, Kozan Meslek Yüksekokulu ve Kozan İşletme Fakültesi akademik, idari personelleri ve öğrencileriyle bir araya gelmişlerdir.

Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hayri Levent YILMAZ’a, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İlter ÜNLÜKAPLAN’a, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı-Rektör Danışmanı Prof.Dr. Faruk KARADAĞ’a, Üniversitemiz Genel Sekreteri Dr. Mehmet CİNGÖZ’e ve Rektörlük Özel Kalem Müdürü İbrahim ÖZCANLI’ya bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.