Muhasebe ve Vergi Bölümü Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğrencilerinden 2023-2024 Güz Yarıyılı Gönüllülük Çalışmaları

Muhasebe ve Vergi Bölümü Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencileri Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında değişik tarihlerde kitap bağışı, huzurevi ziyareti, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi ziyareti ve kan bağışı etkinliğine katılmışlardır.

3 Kasım 2023 tarihinde Özel Kozan Emineller Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret edip oradaki öğrencilerle ilgilenmişlerdir.

21 Kasım 2023 tarihinde Şehit Kr. Pilot Yüzbaşı Serhat SIĞNAK Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek orada kalan kişilerle sohbet etmişlerdir.

20 Aralık 2023 tarihinde Kozan’da bulanan Kızılay Kan Aracında kan bağışı yapmışlardır.

29 Aralık 2023 tarihinde Yüksekokulumuz kütüphanesine kitap bağışında bulunmuşlardır.