Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünün Düzenlediği “Kariyer ve İş Olanakları” Konulu Söyleşi Yapıldı

Yüksekokulumuz Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünün düzenlemiş olduğu “Kariyer ve İş Olanakları” konulu, Vakıflar Bankası Kozan Şube Müdürü Hamit MAMAK’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinliğimiz Bankacılık ve Sigortacılık ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programları öğrencilerine yönelik olarak 10.11.2023 Cuma günü saat 13:30’da Konferans Salonumuzda gerçekleştirilmiştir.

Söyleşide öğrencilere “Bankacılığın bugünü ve geleceği, reel hayatta bankacılık mesleğinin durumu” hakkında tecrübe ve uygulamadaki pratikler anlatılmıştır. Soru – cevap şeklinde ilerleyen etkinliğimizde öğrenciler bankacılık meslek dinamikleri ve kariyer olanakları ile ilgili merak ettiklerini sorma fırsatı bulmuşlardır. Öğrencilerimizin hayatlarında karşılaşacakları sınavlarda gerekli başarıyı yakalamaları için motivasyonlarını yüksek tutmaları ve istikrarlı çalışma yapmaları gerektiği vurgulanmıştır.

Kozan Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Öğr.Gör. Recep Ragıp ERCANKAL ve Öğr.Gör. Ahmet Turan ÖZHUY’a, Bankacılık ve Sigortacılık ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programları öğrencilerine, Vakıflar Bankası Kozan Şube Müdürü Sayın Hamit MAMAK’a katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.