Mesleki Gelişim Seminerleri-3 Kapsamında “Kariyer Planlama” Semineri Yapıldı

Yüksekokulumuzun düzenlemiş olduğu Mesleki Gelişim Seminerlerinin üçüncüsü kapsamında Adana Murat Eğitim Kurumları tarafından ‘’Kariyer Planlama’’ konulu seminer Çukurova Üniversitesi Kozan Yerleşkesindeki tüm öğrencilere yönelik 14.11.2023 Salı günü saat 10.15'te Konferans Salonumuzda gerçekleştirilmiştir.

Kozan Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleşen seminerde öğrencilere “Kariyerini Planladın mı?” sorusuna cevap bulmaları konusunda gerekli bilgilendirmeler yapıldı. KPSS, DGS, Merkezi Yerleştirme bünyesinde gerçekleştirilen tercih işlemleri, özel ve kamu işletmelerinde işe alımlar, açıktan alımlarla ilgili açıklamalar yapıldı. Bunun yanında yüksekokulumuzda mevcut programlarımızın dikey geçişlerde hangi bölümleri tercih edecekleri, kaç net için kaç puan getirir konusunda da bilgilendirildiler. Öğrencilerimizin hayatlarında karşılaşacakları sınavlarda gerekli başarıyı yakalamaları için motivasyonlarını yüksek tutmaları ve istikrarlı çalışma yapmaları gerektiği vurgulandı.

Kozan Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarına, yerleşkemiz öğrencilerine, Adana Murat Eğitim Kurumları çalışanlarından Ahmet ŞİMŞEK, Gurbet EKİNCİ, Özmen GÜLER ve İbrahim ÖZER’e katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.