Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Güz Yarıyılı Gönüllülük Çalışmaları

Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri 2022-2023 Güz yarıyılı Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında;   - Kozan Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi’ne kitap desteği - Sokak hayvanlarına mama desteği  - Adana-Kozan Özel Güzel Günler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne “Farklılıkları bu dünyaya çok şey katacak yeter ki farkında ve yanlarında olmayı bilelim. Daha güzel bir dünya için farkındayız, farklılıklarımızla bir aradayız.” Sloganları ile çocuklarla etkinlik ,  - Adana Şehit Pilot Yüzbaşı Serhat SIĞNAK Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyareti,  - Kozan Gençlik Merkezi Genç Gönüllülerin destekleriyle Kozan Kalesi temizliği, - Kozan Gençlik Merkezi’nde aile bireyleri hayatta olmayan ve maddi durumu iyi olmayan çocuklarla etkinlik, giyim ve oyuncak desteği, - Kozan Gençlik merkezi yardımıyla köy ilkokulundaki çocuklara dart, ok atma, yüz boyama, halat çekme vb. oyunlar eşliğinde etkinliklerini gerçekleştirmişlerdir.