Eski Mezunlarımızdan Mutlu DAĞLI Yerel Yönetimler Programı Öğrencilerimizle Bir Araya Gelerek Tecrübelerini Paylaştı

Meslek Yüksekokulumuz Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı mezunlarımızdan  Mutlu DAĞLI’yı  15.12.2022 Perşembe  günü saat 15.00’da Öğr.Gör. Erbil RADAVUŞ’un dersinde ağırladık.

Emekli Zabıta Müdürü, şu anda da Kuvayi Milliye Mücahitler Dernek Başkanı Sayın Mutlu DAĞLI öğrencilerimize dersleri ile ilgili katkıda bulunarak,  edindiği tecrübeleri paylaşmıştır. Yerel Yönetimler Programı öğrencilerine mezun olduktan sonra neler yapabilecekleri ve girecekleri sınavlarla ilgili bilgiler vermiştir. Sonrasında öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak söyleşiyi sonlandırmıştır. İlgi ve katılımlarından dolayı öğrencilerimize ve katkılarından dolayı da Mutlu DAĞLI’ya teşekkür ederiz.