Bilgisayar Teknolojileri ve Programcılığı 2007 Yılı Mezunlarımızdan Tahsin Bekir YAKTU Öğrencilerimizle Bir Araya Gelerek Tecrübelerini Paylaştı

2007 yılı Bilgisayar Teknolojileri ve Programcılığı mezunlarımızdan Groseri Gıda firmasında Yazılım Şefi olarak çalışmakta olan Tahsin Bekir YAKTU Öğr. Gör.Dr. Adnan GÖKTEN'in moderatörlüğünde dersine katılarak, öğrencilere dersleri ile ilgili bilgi ve katkıda bulundu. Ayrıca okul yıllarını ve sonrasında bugüne kadar geçen 15 yılda edindiği tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşıp, Bilişim Teknolojileri alanında çalışacak öğrencilere istihdam edilmek için gerekli niteliklerden ve şu an hangi pozisyonlarda açık olduğundan, özgeçmişlerinde fark yaratabilecek konulardan bahsetti. Öğrencilere hedeflerini belirlemelerini, vakit kaybetmeden bu doğrultuda çok çalışmaları gerektiğini paylaşarak, öğrencilerin merak ettiği konulardaki soruları yanıtladı. İlgi ve katılımlarından dolayı öğrencilerimize ve katkılarından dolayı da Tahsin Bekir YAKTU’ya teşekkür ederiz.