Eski Mezunlarımızdan Ümit DÜZGÜN Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı Öğrencilerimizle Bir Araya Gelerek Tecrübelerini Paylaştı

Meslek Yüksekokulumuz Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı mezunlarımızdan  Ümit DÜZGÜN’ü 12.12.2022 Pazartesi günü saat 11.00’da Öğr.Gör. Birsen DAĞLI’nın dersinde ağırladık.

Kamuda şef pozisyonunda çalışan Ümit DÜZGÜN ilgili dersler konusunda katkıda bulunarak edindiği tecrübeleri öğrencilerimizle paylaşmanın yanı sıra bölüm öğrencilerimize mezun olduktan sonra neler yapabilecekleri ve girecekleri sınavlarla ilgili bilgiler vermiştir. Sonrasında öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak söyleşiyi sonlandırmıştır. İlgi ve katılımlarından dolayı öğrencilerimize ve katkılarından dolayı da Ümit DÜZGÜN’e teşekkür ederiz.