Tecrübeden Geleceğe Söyleşiler-3'te Hilmi BAYSAL Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Kozan Meslek Yüksekokulu Tecrübeden Geleceğe Söyleşiler-3 etkinliğimiz Kozan MYO mezunlarımızdan  Yusuf Baysal Grup Yönetim Kurulu Başkanı-Kozan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hilmi BAYSAL’ın katılımıyla 8 Aralık 2022 Perşembe günü saat 11.00'da  Konferans Salonumuzda gerçekleştirilmiştir. Bu etkinlik ile öğrencilerimizin gelecekle ilgili kariyer yolculuklarına daha bilinçli bir şekilde yürümelerine yardımcı olmak amaçlanmıştır. Sayın Hilmi BAYSAL edindiği tecrübeleri öğrencilerimizle paylaşmasının yanı sıra istek ve sorunları da dinleyerek onların yanında olduğunu göstermiştir.

Konuşmacı olarak Çukurova Üniversitesi Kozan MYO "Tecrübeden Geleceğe Söyleşiler" etkinliğine davet ettiğimiz Sayın Hilmi BAYSAL’a tecrübelerini, fikir ve görüşlerini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederiz.