Kozan MYO Farkındalık Etkinlikleri - 6 "Gün Işığım Olur musun?" Proje Tanıtımı Yapıldı

Yüksekokulumuzun düzenlemiş olduğu Farkındalık Seminerleri kapsamında 6.sı Türkiye Beyaz Ay Derneği Kozan Şubesi tarafından Çukurova Üniversitesi Kozan Yerleşkesindeki tüm öğrencilere yönelik "Gün Işığım Olur musun?" proje tanıtımı 21.11.2022.Pazartesi günü saat 10.30'da Konferans Salonumuzda gerçekleştirilmiştir.

Türkiye Beyaz Ay Derneği Kozan Şubesi Başkanı Ahmet ÜNAL, engellilerin yaşadığı sorunları, eğitim almasındaki güçlükleri kendi hayatından vermiş olduğu örneklerle birlikte sohbet ortamı içinde paylaştı. Ayrıca öğrencilere kendi kendine yetebilmek, özgüven sahibi olabilmek, başkalarına yardımcı olarak da toplumdaki sosyal sorumluluk görevlerini yerine getirebilecekleri hakkında bilgi verdi. Seminer sonunda bu projeye katkıda bulunmak isteyen, gönüllü öğrencilerimizle birlikte çalışmalara devam edileceğini söyledi.

Çukurova Üniversitesindeki Kozan Yerleşkesindeki tüm öğrencilerimize, Beyaz Ay Derneği Kozan Şubesi’ne katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.