Kozan Meslek Yüksekokulu Farkındalık Seminerleri-4 “Uyuşturucu ile Mücadele ve Bağımlılık”

Yüksekokulumuzun düzenlediği Farkındalık Seminerlerinin dördüncüsünde Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi katkılarıyla KYK Kozan Öğrenci Yurdu Müdürlüğü, Kozan İlçe Spor Müdürlüğü, Kozan İşletme Fakültesi ile Kozan Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personellerine yönelik olarak "UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE VE BAĞIMLILIK" konulu seminer 18 Ekim 2022 Salı günü saat 13.30'da Konferans Salonumuzda gerçekleştirilmiştir.

TUBİM, Narkolog Projesi, UYUMA(Uyuşturucu ile mücadele uygulaması) Mobil Aplikasyon Programı, uyuşturucu maddeye başlama nedenleri, madde kullanım belirtileri ve aile tutum ve davranışları konularında aydınlatıcı bilgilendirme Tubim Büro Amirliğinde görevli polis memuru Erkan ÇELİK tarafından yapıldı.

KYK Kozan Öğrenci Yurdu Müdürlüğü, Kozan İlçe Spor Müdürlüğü, Kozan İşletme Fakültesi ile Kozan Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personellerine, Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Tubim Büro Amirliğinde görevli polis memurları Erkan ÇELİK ve Erkan YÜCEL’e katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.