Haydi Gençler Spora

2021-2022 yılı iç-dış paydaş toplantıları sonrasında, öğrencilerimizin sportif faaliyetleri gerçekleştirmesi açısından mevcut spor alanlarının yenilenmesine duyulan ihtiyaç belirtilmesi doğrultusunda, Müdürlüğümüzce spor alanları gözden geçirilip eksiklikler saptanarak yenilenmesi planlanmıştı.

Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetim Programı 2. sınıf öğrencileri de “Haydi Spora” isimli sosyal sorumluluk projesiyle destek vermişler ve bu süreçte basketbol potaları ve voleybol direkleri boyanarak yer çizgileri çizilmiş, futbol kale direkleri boyanmış, tenis sahası temizlenmiştir. Tenis kortu çitini yükseltmek için atıl demir borularımız kullanılmış olup Kozan Belediyesi kaynak işinde yardımcı olmuş, tenis kortunun eksik çitini de tamamlayacağını belirtmiş ve futbol kale filelerini temin etmiştir. Öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın spor tutkularını canlandırmak ve uzun süre kullanabilecekleri iyi bir spor alanı oluşturmak için 2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi öncesinde son kontrolleri yapılmış ve Çukurova Üniversitesi Kozan Yerleşkesi spor tesislerinden tenis kortu, basketbol ve voleybol sahalarının bakım, onarım ve boyama işleri de Mustafa Elibol (Elibol Peyzaj) desteği ile yapılmıştır.

İlerleyen süreçte de spor alanlarının kullanılabilir olmasının sürekliliği açısından, Meslek Yüksekokulumuz Sportif Faaliyetler Komisyonu tarafından belirli periyotlarda izlenmesi ve kontrolü yapılarak, paydaş görüşleri de alınıp yapılması gerekenler varsa saptanarak Müdürlüğümüze bildirilecek ve gerekli iyileştirmeler yapılacaktır.

Bu süreçte bizlere destek olan emeği geçen Mustafa Elibol (Elibol Peyzaj)’a, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetim Programı 2. sınıf “Haydi Spora” isimli sosyal sorumluluk projesi öğrencilerimize, Kozan Belediyesine ve birbirinden değerli personel arkadaşlarımıza destekleri için Kozan Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü olarak teşekkür ediyoruz.

Futbol Sahası

Basketbol ve Voleybol Sahası