Kozan Meslek Yüksekokulunda İç ve Dış Paydaşlarla Bir Toplantı Yapıldı

Kozan Meslek Yüksekokulunda bulunan bölümlerimizin eğitim amaçlarının ve program çıktılarının geliştirilmesine, yüksekokulumuzun Stratejik Planının belirlenmesine ve Kalite Güvence Çalışmalarının gerçekleştirilmesine ilişkin fikir alışverişlerinde bulunmak, sürdürülebilir işbirliği sağlamak ve tecrübe paylaşımında bulunmak üzere 13.05.2022 tarihinde iç ve dış paydaşlarımızla bir toplantı gerçekleştirdik.

Dış paydaş katılımcıları Kozan Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Ahmet KORKUT’a, Kozan İlçe Tarım Müdürü Ömer ERDOĞAN’a, Kozan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet BOYRAZ’a, Mali Müşavir Ahmet TANRIVERDİ’ye, Yağız Süt ve Hayvancılık Tarım Ürünleri SanTic.Ltd.Şti. müdürü Mert EROL’a, Sucak Tarım Şirketi sahibi Ahmet SUCAK’a, iç paydaş katılımcıları Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Volkan YURDADOĞ’a , Müdür yardımcısı G.Yelda GÜNDÜZALP İLBEYLİ’ye, Bölüm Başkanı hocalarımız ve bölüm öğrencilerimize katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.